mayaandersson

100 saker i mina händer

Jag insåg nyss att det var minst en vecka sedan jag var aktiv här sist. Den enda anledningen är att skolan tar över allt just nu. Igår kom olle och sov över här med mig, det behövdes. Skönt att bara ha honom att tänka på och släppa allt annat. Jag är en sån människa som alltid tackar ja till grejer, men då jag står där med tusen grejer i mina händer så tappar jag greppet om allt, måste skärpa mig. Jag är ju fan inte alls ansvarsfull haha.

Jag ÄLSKAR mina nya jeans från( www.nelly.com )  Dom var helt perfekt för min längd på 1..56 cm lång, jag hittar ju tyvärr aldrig jeans som passar min längd, men dessa var helt perfekt över längden, men mitt i allt så skulle dom självklart vara för små i midjan, Känns som att inte träningen gör något nytta alls, men har ju varit rätt frånvarande från gymmet också. Det handlar bara om några cm så passar dom i midjan, Har ni några tips på hur man kan töja dem? 

Skulle uppskatta alla svar då jag verkligen vill använda dom tills vardags! Puss på er, nu ska jag bli bättre på att blogga, Så fort jag kommer i form igen. 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas