mayaandersson

Till honom

 

Nu kommer kanske för mig julens största svårighet, val av julklappar "till honom" som för mig blir pojkvännen. Jag har tusen tankar om vad jag ska köpa men kan verkligen inte välja. Valde ut några grejer som jag personligen skulle bli jätte glad över om jag var kille, och saker som jag skulle kunna ge min pojkvän.

Det är så svårt att välja ut något som passar alla, pappor, morfar/farfar, bästa killkompisen, pojkvännen. Så därför blev det lite blandat.

Eftersom att min pojkvän är en riktig Nike nörd så skulle jag absolut kunna lägga pengar på ett par Nike skor åt honom, det skulle verkligen gå hem. 

Proactiv skulle nog vara mitt absoluta bästa tips för dig som har en pojkvän med problemhy, då skulle det sitta perfekt. Dock har min pojkvän helt perfekt hy så det är inget som är aktuellt för mig att köpa.

kalsonger går ALLTID hem, jag vet inte hur många kallsonger Olle har, men underkläder behöver nog alla. Det blir aldrig för mycket.

Parfym är ju kanske det mest vanliga man ger till både tjejer och killar, dock tycker jag att det har blivit lite tråkigt, men luktar din partner inte så gott så köp ;)

Eftersom att jag byter mina sängkläder nästan varje dag så är det ETT måste för mig att ha nya rena sängkläder på hyllan. Så köp det, tror inte att pojkvännen skulle bli lika glad av att få påslakan, men morfar eller pappa skulle nog bli det. 

gamer pojkvän? köp då något bra spel. Fråga helst någon som är erfaren av spel så du väljer rätt, dom brukar oftast vara så jävla petig då det gäller.

 

Imorgon kommer julklappstipsen för henne ut! 

LOVE M. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas