mayaandersson

"en jävla bluff"

Jag brukar inte vara den som "hänger" ut företag men jag kände att det var ett bra tillfälle. Dmretro.se är en webbshop där man kan köpa många fina plagg, väldigt lätt att lura små tjejer på pengar. Dom handlar alltså kläder från andra webbshoppar så som sheinside osv, den enda skillnaden är att dom inte alls har samma priser som dom "äkta" plaggen på den rätta hemsidan utan dom har total pris överklass. En jacka på sheinside kostade 300:- och dom hade satt priset 1000, Min kompis Emma Ljunggren kommenterade det på deras bild och hon fick en block. Ni kan läsa Emmas inlägg HÄR

Inte nog med det så tar dom andras bilder, Emilia Angergård är en modebloggare som dagligen lägger upp bilder på snygga outfits, väldigt insiprerande och roligt att se att det går så bra för henne! Men då har D.M. retro tagit hennes bild på en klänning hon bär från Nelly.com

hur fake är inte det? Emilia blev då såklart väldigt irriterad då det var hennes bild, så hon kommenterade såklart och det enda D.M. retro gjorde var att direkt blockera henne och ta bort hennes kommentar. Vad ska jag kalla det? smutskasta sina kunder? bluffa? 

Jag hoppas att jag har fått några av er där ute att inte shoppa på DM.retro då dem säljer kläder för alldeles för höga priser då ni kan hitta samma plagg för några hundringar mindre! kom ihåg det. Man ska inte stötta bluff företag. 

Måste påpeka att Dennis (som äger företaget om jag inte har fel?) skrev till Emilia att det var ett misstag att blockera henne? hm, det lät som ett väldigt misstag, måste varit otroligt lätt att gå in på inställningsknapparna och tryck på blockera följare.

Nog om det! ni kan själva läsa Emiljas inlägg HÄR!

Ha det gott och hoppas att ni är smartare än att köpa kläder därifrån!

 

Lånad bild från Emilja.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas